follow Catalog firme » Textile incaltaminte » Confectii textile » Confectii dama » Judetul IASI
  home     Confectii dama   Judetul IASI

Confectii dama Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru confectii dama completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
confectii dama (Iasi, IASI)
Depozit Engros haine, incaltaminte si accesorii - Iasi...
0751 *** ***Click aici!
confectii dama iasi, confectii dama (Pascani, IASI)
Cautam producatori de confectii si tricotaje dama (casual, office, de ocazie). Detinem o baza de date cu peste 150 de clienti din toata tara. Asiguram distributie la preturi convenabile, rapida si in siguranta catre toti clientii nostri. Pentru detalii, contactati-ne (Dep. Distributie) sau solicitati o oferta acum...
0740 *** ***Click aici!
confectii dama iasi, confectii dama (Iasi, IASI)
Confectii textile, pantalonii barbati tip jeans, sacouri, fuste si pantaloni dama clasic, cabrate, paltoane dama din stofa, cambrate. Produse fabricate din diferite tesaturi textile, stofe din lana si amestec doc-uri, tercoturi, sintetice si elastice. Huse pentru transport si protectie, costume, rochii de mireasa, rochii de ocazie de diferite culori sau combinat cu folie PVC cusute cu bordaj de TNT cu fermoar si manere..
0758 *** ***Click aici!
confectii dama, confectii dama iasi (Iasi, IASI)
În aprilie 2006, s.c. katty fashion s.r.l a parcurs auditul de supraveghere efectuat de organismul de certificare aja registrars , care a decis mentinerea certificatului pentru sistemul de management al calitãtii din cadrul organizatiei, conform sr iso 9001:2001. in decembrie 2008 societatea a parcurs auditul efectuat de organismul de certificare qec ,care a certificat s.c. katty fashion s.r.l pentru sistemul de management al..
0332 *** ***Click aici!
confectii dama iasi (Iasi, IASI)
Atelierul de creatie vestimentara al sc elva ro-com srl este specializat pe costume de dama, traditionale, tiganesti (fuste, bluze, sorturi, trusouri de zestre, etc.). folosim materiale specifice etniei, la fel si croiala (vestitele fuste plisate !). confectionam, totodata, si costume pentru serbari scolare, carnavaluri, trupe de dans sau de teatru. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie